No Guts - Some Sailing


SAGITTA KAUSI 2012

Työlista:

Keulan punkka - Tukirauta
Storan fallin hela - veneessä
VaraGfalli - Happyllä työn alla
Kansikompassit - pitää kääntää
Uusi spinnupuomi kuntoon
Barskavinssi styyra
2nd käsi primäärit
Vindeksi
Sähköboxi, latausstökkeli ja pilssipumppu kytkennät
Spi-falli hela mastossa, rikkooko sääntöä
Keulaluukku, liukupaloja edelleen tiukattava
Takastaagiin pikkuploki
Etustaagin tappi lyhyemmäksi
Dirkkinarun uusinta, kuminauha-dyneema alalaitaan, pikkuploki dirkin päähän ja joku muu pidätin puomiin

Kaapin siivous

*************************

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Nyt on joka vene voitettu ainakin kerran

Bailut pidetään kun niihin on aihe - T.Lehtinen Helsinki MM 2002 kun Sagitta johti hetken koko fleettiä onnekkaan siftin jälkeen. Tänään Sagitta kiersi ekan ylämerkin ekana klassikkona, bailut siis pidettiin.

Tuulta oli niin paljon että lautakunta sanoi ajattavansa vain yhden startin. Sagitta oli paukulla linjalla, ja taiteili itsensä ekana ylämerkille modernien kannassa. Taistelimme ilman yhtään virhettä ja vain Raven pääsi ohi ja olimme maalissa kakkonen!

Tokassa startissa edelleen hyvä lähtö, mutta teimme suunnilleen yhden huonon vendan ja päädyiime neljänneksi isojen veneiden rohistessa tuulessa ohitsemme. Kisa on todella tasainen.

Kolmannessa startissa emme olleet paukulla linjalla ja jouduimme poimintahommiin. Oli vähän hankala poimia kun kumppari-börjemme kellotti, että Astromeda oli meitä kryssillä 40 s nopeampi joka legillä ja vaikka lenssillä me olimme 20 s nopeampia per legi, ei välimatka lyhentynyt vaikka olisi binäärisenä laskenut. Päädyimme torjuntavoittoon viidenneksi.

Olemme nyt klasikko kolmonen, sijoitukset molempiin suuntiin pisteen sisälllä. Edellä Raven kaukana 22 pistettä ja Kunkku lähellä 43 ja me 44. Sitten Catina 45 ja Drome 48. Tiukkaa on.

Koko kisassa on vain muutama vene jossa owner on helmsman. Sellaisista meitä edellä on vain Kunkku, kova vanha luu. Pitää kunkin valita sarjansa! :-)

Täällä olemme havainneet että purjehtimaan voi oppia purjehtimalla, mikä on jopa hauskaa. NGNG!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti