No Guts - Some Sailing


SAGITTA KAUSI 2012

Työlista:

Keulan punkka - Tukirauta
Storan fallin hela - veneessä
VaraGfalli - Happyllä työn alla
Kansikompassit - pitää kääntää
Uusi spinnupuomi kuntoon
Barskavinssi styyra
2nd käsi primäärit
Vindeksi
Sähköboxi, latausstökkeli ja pilssipumppu kytkennät
Spi-falli hela mastossa, rikkooko sääntöä
Keulaluukku, liukupaloja edelleen tiukattava
Takastaagiin pikkuploki
Etustaagin tappi lyhyemmäksi
Dirkkinarun uusinta, kuminauha-dyneema alalaitaan, pikkuploki dirkin päähän ja joku muu pidätin puomiin

Kaapin siivous

*************************

tiistai 15. toukokuuta 2012

Ryhmäposti kuollut, Sagittaa kidutettu.

Jo on aikoihin eletty. Olen kirjoittanut maileja vaikka kuinka monta, Vapun jälkeenkin kolme, mutta kaikki ilmeisesti tai onneksenne menneet bittitaivaaseen. Ilmeisesti Marc Riot ja firmansa Hardroadie ovat crackanneet Googlen päästäkseen rauhassa hiihtämään. Ihmettelinkin kun ketään ei kiinnostanut SM40-seiluu viime viikonloppuna. Onneksi Thomas Centerguard varoitti minua Googlen hajoamisesta. Alla tehotiivistelmä edellisistä maileistani.

Veneet ovat olleet remontissa pitkin talvea. Menestys vaihteleva.

Börjen vuoto korjattiin toivottavasti lopullisesti jo syksyllä. Edellisestä korjauksesta oli jäänyt huomaamatta vuoto norsunnenätyhjennysputken läpiviennin juuressa. Börje on uutta norsunnenää ja pohjan vahausta vaille vesillelaskukunnossa. Sain siihen hirveän ähellyksen jälkeen asennettua pilssipumpunkin, tosin puolioptimaalisesti, siis automaattisena mutta ilman kojelautakytkintä. Aurinkokennolle pitäisi vielä keksiä paikka. Sopisiko pikku börjevesilletalkoot esim su ilta jos on hyvä ilma? Nenä on ollut Sloveniasta tulossa jo aika kauan ja elättelen toiveita että viimeistään pe sen on pakko olla täällä.

Sagittalla menee hyvin ja huonosti. Hyvin siksi että yläosa on Mikun hellässä huomassa. Huonosti siksi, että joku outo vakuutusyhtiökorjaaja on pahoinpidellyt sen pohjaa liimaamalla sinne vastoin mitä oli sovittu jotain polyesteritökökin oloista ja katkokuitua! (sic) Uusiksi menee.

Pidetään siivous- pohja- ja kylkitalkoot teltalla 26. - 27.5 viikonloppuna molempina päivinä.

Jos ja melkein kun Sagittan vesillelasku viivästyy yo päivistä, ehdotan SM40-treenejä treenipäivinä sikäli kun veneitä vapaina.

Treenipäivät kesäkuun alusta su ilta ja ma ilta. Keskiviikkokisat keskiviikkona silloin kun niitä sopivasti on. Su ylitse klo 15 ja muulloin 17. Koge huolehtii, että nämä ovat nimenhuudossa oikein. Ja Börje sekä pohjatalkoot kanssa.

Flensburgista, jo nyt!:
Tunnistavatko jotkut omikseen:

18.6.2011 K-Citymarket Ruokaa 225,49
18.6.2011 K-Rauta Kaasua, pesusieni, vahaa 17,75
18.6.2011 Tiimari Sinitarraa 3
30.5.2011 John Nurminen Marine Merikarttoja 437
17.6.2011 Claes Ohlsson Sulakkeita, kuormakiristimiä 20,5

Alin tdn Kogen?

Maksoin tänään varustamon isoimmalle velkojalle koko hänen pottinsa pois. Tilanne on yksinkertaistettuna se, että meillä on jakamattomia kumpparibensa, ruoka, juoma yms kuluja 699,61 e. Kaikki muut noin 1800 e ovat veneen kuluja jotka maksan kuitteja tuoneille. Penaalissa oli Suomeen tultaessa vielä fyrkkaa vajaa kolme hunaa, joka käytettiin huolellisesti alkoholiin, josta noin puolet juotiin kodassa. Loppu odottaa kesää. Sumplitaan käteisellä tms laiturilla. Motvind-Kapu, tarvitsen tilinumerosi.

ÄLKÄÄ KIRJOITTAKO GOOGLEGROUP-OSOITTEESEEN ENNENKUIN KUULETTE SEN TOIMIVAN. Vaan nähkäämme ja tökkikäämme toisiamme ihan luonnossa vesillä mailien ja feisspuukkien sijaan!

Kapu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti