No Guts - Some Sailing


SAGITTA KAUSI 2012

Työlista:

Keulan punkka - Tukirauta
Storan fallin hela - veneessä
VaraGfalli - Happyllä työn alla
Kansikompassit - pitää kääntää
Uusi spinnupuomi kuntoon
Barskavinssi styyra
2nd käsi primäärit
Vindeksi
Sähköboxi, latausstökkeli ja pilssipumppu kytkennät
Spi-falli hela mastossa, rikkooko sääntöä
Keulaluukku, liukupaloja edelleen tiukattava
Takastaagiin pikkuploki
Etustaagin tappi lyhyemmäksi
Dirkkinarun uusinta, kuminauha-dyneema alalaitaan, pikkuploki dirkin päähän ja joku muu pidätin puomiin

Kaapin siivous

*************************

torstai 6. tammikuuta 2011

Kaikki eteen ja kaikki irti

Ensin pieni kevennys: Aattoiltana NGNG pukkelisedät Gunde ja BigBang totesivat, että purjehduksessa ja pukkelissa pätee samat säännöt: Kaikki eteen. Kyllä tuntui hyvältä uittaa kärkiä pitkin spoorin pohjaa. Puikot ui kuin unelma kun kaikki, siis aivan kaikki, paino, kädet, polvet ja mieli oli edessä.

Vuosi alkoi sitten Happyn kanssa epoksia valellen sillä tina on out. Ja toisin kuin ikinä ennen, kaikki myös irtosi. Ja ilman voimaa. Vetosysteemimme pullistelivat voimaansa ihan turhaan kun hiilikuituputket lopsahtelivat plugin päältä jo ennen kuin voimaa oli alettu edes käyttää. Homman jujun opimme jouluna pukinmuorilta, eli käytimme kynttilöitä ja pisteeksi iin päälle saunaa. Nyt kykenemme tuottamaan spinnupuomiaihioita melkein vaikka sarjatuotantona, mikä on muuten loistava asia, paitsi että enää ei tarvitse.

Tällä hetkellä mietintämyssyn alla on miten fiksuimme menemme Flensburgiin. Autokuljetuksessakin olisi puolensa, etenkin menomatkalla. Eikä vähiten, koska silloin aikataulu on taattu, eikä riipu esimerkiksi säistä tai miehistön janoisuudesta. Olen hukannut Norjan kuskimme yhteystiedot, kuka muistaa firman? Make II saattaisi arkistoistaan löytää tiedot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti